Postopek nakupa

  1. Izberi izdelek, izberi številko in klikni Dodaj v košarico. Zgoraj na desni strani je nakupovalni voziček, kjer pregledaš  košarico. Lahko izbrišeš izdelek, lahko dodaš izdelek, lahko dodaš količino, seveda  če je na zalogi .  V košarici vidiš kakšno je naročilo z obveznostjo plačila in če se strinjaš greš naprej na Blagajno . Lahko nakupuješ kot gost , kjer vneseš  osnovne podatke, ki so potrebni za izpolnitev naročila  s strani prodajalca. Lahko pa se registriraš , v tem primeru boš imel vpogled, kaj se dogaja s tvojim  naročilom in arhiv tvojih naročil . Nato vneseš naslov plačnika in naslov dostave. Hkrati te seznanimo s stroški dostave. Nato izbereš način plačila , po povzetju ali po predračunu.  Pred potrditvijo naročila imaš na voljo vse elemente naročila , kjer je jasno izkazana obveznost plačila naročenega.  Če si si premislil pač ne potrdiš naročila. V nasprotnem primeru klikni  Potrdite naročilo.
  2. Kupcu je  pred končno oddajo naročila omogočen pregled celotne vsebine naročila vključno s količino in ceno ter popravek morebitnih napak .
  3. Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto . Če to ne vidi takoj, je priporočeno preveriti, da se prejeta pošta ne nahaja v SPAM -u. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.
    Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s celotnim besedilom splošnih pogojev in da je bil nanje izrecno opozorjen pred oddajo naročila.
  4. Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov . Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali za zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. 
  5. Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.