Opis blagovnih znamk


Loints of Holland

1918 leta je g. Klijsen  odprl prvo obrtno delavnico za izdelavo čevljev . Po drugi svetovni vojni  se je, zdaj že mala tovarna,  specializirala v izdelavo  ženskih udobnih čevljev ,  z enostavnim in čistim dizajnom . Že od leta 1970 so čevlji Loints izdelani  iz najboljših materialov. Naše čevlje lahko brez dvoma poimenujemo " zeleni  čevlji". Vsi čevlji so še vedno proizvedeni v domači tovarni na okolju prijazen in trajen način.

Ustvarjeni so s spoštovanjem do narave. Strojarne usnja s katerimi sodelujemo,  ne uporabljajo Benzidina, ki se uporablja za umetna barvila in dišave , v nobenem procesu priprave usnja. Seveda preverimo  ozadje vsakega izdelanega dela , ki ga uporabimo in kaj se dogaja  z odpadki med proizvodnjo teh delov.

Leta 1986 smo predstavili prvo "Turbo " kolekcijo , ki je še vedno zelo pomembna skupina v naši kolekciji čevljev še danes.

So unikatni in brezčasni.

Danes naše podjetje izvaža iz rodne Nizozemske v preko 20 držav celega sveta.

https://www.lointsofholland.com/en

 

 

Cape Vellie

Podjetje  obstaja že od leta 1985 .  Čevlje  proizvajamo ob vznožju Table Mountain, v  Cape Townu,  navdušeni  lokalni obrtniki čevljarji  , možje in žene. Nenehno stremimo k izboljšavi in vam nudimo najboljše materiale in tehnične izboljšave, v  želji da vam ponudimo , vzdržljive , udobne in denarja vredne  sandale, čevlje in škornje različnih oblik , materialov, barv . Obutev v kateri se boste počutili  udobno in zadovoljno. 


Alce 

Izkušeni izdelovalci kvalitetnih usnjenih čevljev , ki jih ponujajo že več kot 30 let. Modeli čevljev so edinstvena kombinacija usnjenih  materialov in barv, ki služijo moderni in elegantni ženski, ki želi uskladiti  udobje,  dizajn in unikatnost.  Proizvedeni so v Španiji.

https://alce-shoes.com/coleccion/


Yokono

Obutev narejena v Španiji. Yokono uporablja naravne in udobne materiale, znani so po odličnih dizajnih in mladostnih, elegantnih ter atraktivnih linijah. Že 26 let nam  omogočajo, da se naše noge udobno počutijo v njihovih čevljih.

https://yokono.es/
Inter Bios

Sandali Inter Bios so odličen proizvod narejen v celoti v Španiji . Zanje uporabljajo le visoko kakovostne materiale , naravno usnje, ki nudi sproščeno udobje pri hoji. Že več kot 25 let Inter Bios ustvarja čevlje, ki so podpora in ohranjajo naravno funkcijo podplata in noge. Zato dajejo v svoje čevlje anatomske vložke, ki upodabljajo naravno obliko stopala in hkrati  omogočajo sproščeno in udobno hojo.

http://www.inter-bios.com/app/inicio/inicio.asp


Erase

Obutev blagovne znamke Erase  je osredotočena na mlajšo populacijo, tudi po srcu. Prepriča jo z inovativnimi dizajni, kvaliteto in udobjem. Čevlje proizvajajo v Španiji že več kot 10 let.     

https://www.eraseshoes.com/