Opis blagovnih znamk


Loints of Holland

1918 leta je g. Klijsen  odprl prvo obrtno delavnico za izdelavo čevljev . Po drugi svetovni vojni  se je, zdaj že mala tovarna,  specializirala v izdelavo  ženskih udobnih čevljev ,  z enostavnim in čistim dizajnom . Že od leta 1970 so čevlji Loints izdelani  iz najboljših materialov. Naše čevlje lahko brez dvoma poimenujemo " zeleni  čevlji". Vsi čevlji so še vedno proizvedeni v domači tovarni na okolju prijazen in trajen način.

Ustvarjeni so s spoštovanjem do narave. Strojarne usnja s katerimi sodelujemo,  ne uporabljajo Benzidina, ki se uporablja za umetna barvila in dišave , v nobenem procesu priprave usnja. Seveda preverimo  ozadje vsakega izdelanega dela , ki ga uporabimo in kaj se dogaja  z odpadki med proizvodnjo teh delov.

Leta 1986 smo predstavili prvo "Turbo " kolekcijo , ki je še vedno zelo pomembna skupina v naši kolekciji čevljev še danes.

So unikatni in brezčasni.

Danes naše podjetje izvaža iz rodne Nizozemske v preko 20 držav celega sveta.

 

 

Cape Vellie

Podjetje  obstaja že od leta 1985 .  Čevlje  proizvajamo ob vznožju Table Mountain, v  Cape Townu,  navdušeni  lokalni obrtniki čevljarji  , možje in žene. Nenehno stremimo k izboljšavi in vam nudimo najboljše materiale in tehnične izboljšave, v  želji da vam ponudimo , vzdržljive , udobne in denarja vredne  sandale, čevlje in škornje različnih oblik , materialov, barv . Obutev v kateri se boste počutili  udobno in zadovoljno. 


Yokono

Obutev narejena v Španiji. Yokono uporablja naravne in udobne materiale, znani so po odličnih dizajnih in mladostnih, elegantnih ter atraktivnih linijah. Že 26 let nam  omogočajo, da se naše noge udobno počutijo v njihovih čevljih.


Inter Bios

Sandali Inter Bios so odličen proizvod narejen v celoti v Španiji . Zanje uporabljajo le visoko kakovostne materiale , naravno usnje, ki nudi sproščeno udobje pri hoji. Že več kot 25 let Inter Bios ustvarja čevlje, ki so podpora in ohranjajo naravno funkcijo podplata in noge. Zato dajejo v svoje čevlje anatomske vložke, ki upodabljajo naravno obliko stopala in hkrati  omogočajo sproščeno in udobno hojo.Erase

Obutev blagovne znamke Erase  je osredotočena na mlajšo populacijo, tudi po srcu. Prepriča jo z inovativnimi dizajni, kvaliteto in udobjem. Čevlje proizvajajo v Španiji že več kot 10 let.